En första update

Posted on

Välkommen till Flattefoto.se!
Sidan är under uppbyggnad men är ämnad att bli ett flattegalleri. Just nu håller vi, Linn och Vendela, på att samla på oss bilder och info om så många flattar vi bara kan, för att få den här sidan så intressant som möjligt. Meningen är att samla alla Sveriges flatcoats med bilder och kort information, lättillgängligt, på ett och samma ställe. Kul att kunna nörda in sig i för oss som redan är förälskade i rasen och mycket intressant för nya valpköpare och intressenter av rasen.

 

201607302034060396351258231_sbig
På bilden: Atomos Pippi Är Sakletare

Hoppas ni kommer gilla och ha glädje av sidan!

Vill du att din flat ska vara med på sidan? Kontakta oss eller håll utkik, här eller på vår facebooksida, för kommande events som någon av oss kommer att dyka upp på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *